0749.066.261 / 0752.217.115 info@biobags.ro
Alegerea curată!Alegerea curată!

Despre noi

Biobags.ro - Alegerea curată!

Despre noi

 

Dioxidul de carbon din atmosferă are astăzi valori record. Concentrația lui crescută este rezultatul utilizării iresponsabile a combustibililor fosili.Dacă înțelegem cu toții cauzele încălzirii globale care provoacă schimbările climatice ale planetei și care conduc la toate schimbările naturale pe care tocmai le-am asistat cu toții, noi am fi mai responsabili în alegerea produselor noastre și, astfel, vom contribui la construcția un viitor mai bun și mai curat pentru copiii noștri.

 

Noi, BIO BAG`S

 

Suntem o companie dinamică care oferă pungi de cumpărături din materiale inovatoare, care este, fără îndoială, lider de piață.
Misiunea noastră este de a proteja mediul prin oferirea de produse ecologice produse exclusiv din surse regenerabile, care contribuie la reducerea impactului negativ asupra mediului cauzat de eliminarea deșeurilor biodegradabile (în principal produse petroliere).
Scopul nostru este de a oferi o calitate maxima produselor noastre si de a satisface chiar si cele mai rafinate dorinte ale clientilor nostri. Cu experienta echipei noastre, suntem lângă dumneavoastră la fiecare pas al colaborarii noastre de la alegerea designului pana la produsul final. Astfel suntem siguri că clienții noștri vor fi pe deplin mulțumiți și că produsele biodegradabile pe care le oferim răspund tuturor nevoilor și cerințelor acestora.
În domeniul pungilor biodegradabile și de îngrășare astăzi ne putem lăuda că produsele noastre sunt printre cele mai bune din lume.  Acestea sunt fabricate folosind tehnologia de ultima generaţie de la SIPA MANAGEMENT SRL, Milano, Italia și respectă Directiva UE N 13432.
 De ce am ales pungi biodegradabile și fertilizante?
Utilizarea masivă a combustibililor fosili creează cantități mari de emisii de gaze nocive care contribuie la efectul de seră cu încălzirea ulterioară a planetei.
Utilizarea surselor regenerabile din pământ susține absorbția resurselor agricole și raționalizarea producției lor, toate acestea contribuind la limitarea încălzirii planetei și la creșterea rolului florei în absorbția emisiilor de dioxid de carbon.
Din motive economice și politice, cum ar fi:
Dezvoltarea bioplasticului ajută la conservarea surselor fosile de materii prime, pentru aplicarea lor în locuri unde sunt absolut necesare;
Utilizarea pe scară largă a bioplasticului reduce dependența și utilizarea incorectă a surselor fosile;
Creșterea producției de bioplastic face posibilă îmbunătățirea balanței comerciale a țărilor tradiționale din agricultură și, prin urmare, acestea își pot îmbunătăți capacitatea de producție prin optimizarea utilizării resurselor lor naturale;
Producția bioplasticului permite extinderea aplicării biosurselor către alte sectoare industriale: cosmetice, textile etc., creând o oportunitate pentru o mai bună dezvoltare a regiunilor agricole și a industriei.
Biosursele au proprietăți excelente de prelucrare la extrudare, termoformare și turnare;
Deșeurile de producție pot fi reciclate în același proces;
Bioplasticul oferă posibilitatea de a optimiza foarte bine grosimea materialului, reducând astfel impactul negativ al cantităților totale de materii prime utilizate;
E nevoie de mai puțină energie în ciclul de producție din cauza punctului de topire mai scăzut decât a materialelor plastice;
Sunt potrivite pentru contactul cu alimente (conform standardului FDA / CEE);
Au proprietăți bune de păstrare a calităţii produselor alimentare;
Sunt natural anti-statice.
Şi pentru acestea nu se percepe taxa ecologică.